Boligindretning

Moodboard: Vores kommende badeværelse

Nu varer det ikke længe før vi får nøglerne til vores nye hus, en rød murermestervilla fra 1955. Huset har tidligere kun haft en enkelt ejer, og det bærer det også præg af – på godt og ondt. Huset trænger til et hjerteligt løft, men mange af de originale detaljer og sære karaktertræk er der stadig. Et K Æ M P E plus og klart en af grundene til, vi faldt for huset.
Jeg får helt sommerfugle i maven over at tænke på, hvor smukt det kan blive, men er samtidig nok også lidt overvældet over, hvor travlt vi egentlig har. Vi overdrager nemlig det lille bjælkehus 31/1. Gisp!

Nå… men…. nu var det egentlig badeværelset det skulle handle om. 🙂 I hele den her betinget købs- og salgsproces, skulle mange ender mødes, hvilket har været ret stressende og frustrerende. Det er jo dog selvfølgelig det hele værd, når det lykkes. Men vi har også vidst, at hvis og når handlerne faldt på plads, ville vi have ganske kort tid til at komme i mål med første etape af renoveringen. Derfor sagde min veninde til mig: “du SKAL altså have et moodboard klar, så I ved, hvad I vil”. Det havde jeg ikke lige tænkt og jeg har egentlig aldrig arbejdet med det før, men det giver så god mening at klippe-klistre alle ideerne i hovedet sammen ét sted. For guderne skal vide, der er mange af dem. 😉

Billeder fra: Pinterest (her, her og her), Bad & Stil (her), Reform (her)

Så her er de så, idéerne altså. 🙂 Vi vil gerne omfavne husets stil, og det er vigtigt for os, at der er en rød tråd i det, vi laver. Så selvom jeg engang drømte om et sildebenslagt klinkegulv i en vild farve, synes vi ikke, det er det, der passer til lige netop denne bolig. Derfor forsøger vi at ramme et mere klassisk og tidsløst udtryk med øje for de rene linjer, elementer i træ og enkelte farveindspark. Vi har heldigvis nogle dygtige gutter klar til at lave badeværelset for os (det tør jeg altså ikke helt, at vi kaster os ud i), så forhåbentligt bliver det spot on.

Hvad synes du? Er det for kedeligt med en hvid 15×15 svømmehalsklinke, eller tror du, vi er på rette vej? 🙂

2 kommentarer

 • Alex

  Synes svømmehals looket er fedt og i den tidsånd. Måske man skulle gå all in og have de samme fliser på gulvet også. Hvad er tankerne bag valg af armatur – hvilke brands har i set på? Hvorfor messing?:)

  • Marie Eigen

   Hej Alex.
   Det kunne man også sagtens, god idé! Jeg er bare så forelsket i idéen om at støbe et nyt terrazzogulv, har nok altid ønsket mig et og nu er muligheden der. 😉 Messing har vi valgt fordi, vi synes, det er pænt. Måske i en bruneret udgave, det er altså også bare lækkert! Vi har ikke valgt endeligt endnu, lige nu kigger vi bare. Jeg ved ikke ret meget om det, da vi aldrig har renoveret før, så det er en helt ny verden. Har du nogen gode bud, kunne være skønt med tips? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *