DIY,  Morliv

En ven af huset

Indlægget indeholder reklame for Epson Danmark
Epson EcoTank

I januar indledte jeg et samarbejde med Epson Danmark omkring deres patronfrie printer, EcoTank ET-2750. En smart 3-i-en maskine, hvor du fylder blæk direkte i maskinens beholdere, så du helt undgår forbruget af blækpatroner. Faktisk kan jeg på den mængde blæk, der fulgte med printeren, udskrive helt op til 14.000 sider i sort-hvid og 5.200 sider i farver. Og så har maskinen Wi-Fi, så jeg kan printe direkte fra min telefon. Smart!

Måske tænker du: “hvad er overhovedet behovet for en printer”, og til det kan jeg bare svare, at jeg har fundet utrolig stor glæde i at have den. Udover de almindelige dagligdagsting den løser for mig, som fx at printe en returlabel eller lignende, så har jeg fundet stor glæde i at bruge den til at udskrive billeder. Den model jeg har er ikke en egentlig fotoprinter, men det betyder ikke, den ikke løser opgaven til UG. Ludvig og Ingrid nyder at kigge på billeder af deres venner, vores familie, Thomas og jeg og mest af alt, dem selv. 😉 Det elsker jeg, at de gør, og det er altid en god mulighed for at tale med dem om nogle oplevelser vi har haft og om dem, der betyder meget for dem. Jeg kan også selv huske, hvordan jeg som barn elskede at bladre i mine forældres fotoalbum og mindes ferier, tidligere hjem, bedsteforældre og de stunder, vi havde haft sammen. Dengang var det kotume hjemme hos os, at vi efter en ferie fik fremkaldt billeder fra turen og sat dem i et album. Så var minderne gemt og kunne til hver en tid tages frem igen. Det husker jeg, der var enormt stor glæde i, og på den måde synes jeg, det er lidt trist, at alting er blevet så digitalt i dag. Som tingene udvikler sig bliver mulighederne typisk også flere, og det er utroligt, hvor mange alternativer der nu findes til at lave bøger og fremkalde billeder digitalt, men det er ikke noget, jeg rigtig er kommet igang med. Derfor kan det for mig virkelig noget helt særligt at tage billedet med min telefon og printe det ud direkte fra den.

Jeg har tidligere vist, hvordan vi har billederne hængende på en opslagstavle i børnenes legerum, hvor vi løbende skifter ud. Et andet lille projekt har nu været at lave en bog til Thomas. De små og jeg har derfor printet en masse billeder ud og sat dem i en bog sammen med med tegninger, håndaftryk og små tekster. Den vil vi forære ham i anledning af Fars dag på lørdag og jeg er sikker på, at både han og vi andre vil få stor glæde af at finde den frem igen og igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *