Om bloggen…

Jeg hedder Marie Eigen Munksgaard, er 34 år, gift med Thomas og mor til Ludvig (februar 2017), Ingrid (oktober 2019) og gravid med tvillingedrenge. Jeg er uddannet cand. mag. i International Virksomhedskommunikation og har tidligere arbejdet med sociale medier, digital markedsføring og projektledelse udover nogle år med egen boligbiks og dertilhørende webshop.

Livet som mor har vendt det hele på hovedet for mig. Jeg drømte engang om en vild og krævende karriere, og var sikker på, det skulle være det primære i mit liv. 7 februar 2017 kom min søn til verden og her skulle det vise sig, at jeg blev slået helt tilbage og på mange måder stod og søgte en helt ny begyndelse.

Det fineste jeg kan forestille mig er mit liv som mor til mine to små krudtugler og det er mit primære omdrejningspunkt. Alligevel forsøger jeg at finde balancen med et givende jobliv, og det forsøger jeg også at sætte ord på herinde. Som du vil kunne læse, har det ikke altid været helt nemt for mig. Med tvillinger i maven, er tingene ikke blevet nemmere for mig at gennemskue, så det er et ongoing tema herinde. 😉